Jan van der Kuil

Ik heb een brede ervaring in de kwaliteitszorg in gereguleerde sectoren als geneesmiddelenonderzoek, fabricage van geneesmiddelen, levensmiddelen en medische hulpmiddelen, laboratorium en geneesmiddelenonderzoek. Deze ervaring komt mij goed van pas bij het analyseren van uw bedrijfsprocessen. Ik ken de kwaliteitsprincipes die u kunnen helpen uw processen doelmatiger op te zetten.

Ik ben een tactvolle persoonsgerichte adviseur en heb een sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Mijn analytische vaardigheden, sociale opmerkzaamheid, luistervaardigheid en dienstverlenende inslag maken mij tot een effectieve consultant en raadgever. Ik ben een meedenker over kwesties die mensen, en hun onderliggende verhoudingen, betreffen. Ik ben goed in het evalueren van processen, waarin mensen nauw samenwerken, en weet dan wat er te doen staat om de samenwerking te verbeteren.

Mensen ervaren mij als een goed luisterend oor met zeer subtiele en diplomatieke kwaliteiten: betrokken, mensgericht, coachend, analytisch, communicatief, duidelijk, in balans en betrouwbaar in het afhandelen van aangenomen werk. Ik ben een team-player, waarin mijn samenbindende kwaliteiten zullen worden gewaardeerd.

Lees mijn CV op LinkedIn en bekijk in het portfolio aan welke opdrachten ik de afgelopen maanden heb gewerkt.